Secțiune navigare

DAVID aplicație staff

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: David
Id-ul tau: 2856
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: 550
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Doresc să devin Membru Staff pe serverul vostru deoarece am o pasiune pentru a ajuta comunitățile online să crească și să se dezvolte într-un mod pozitiv. Îmi place să creez un mediu prietenos și sigur pentru toți utilizatorii, și cred că pot aduce o contribuție semnificativă prin experiența și dedicarea mea.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Odată ce devin membru al echipei voastre, pot ajuta server-ul prin monitorizarea activității pentru a asigura respectarea regulilor, oferirea de suport utilizatorilor în rezolvarea problemelor lor și organizarea de evenimente care să mențină comunitatea activă și implicată. De asemenea, pot contribui cu idei noi pentru îmbunătățirea serverului și pot ajuta la medierea conflictelor, asigurând un mediu plăcut pentru toți membrii comunității.
O mica descriere despre tine:
Sunt o persoană dedicată și pasionată de tehnologie și comunități online. Am experiență în moderare și administrare de servere, precum și abilități excelente de comunicare și rezolvare a problemelor. Sunt răbdător, empatic și mereu dispus să învăț lucruri noi pentru a mă asigura că pot oferi cel mai bun suport posibil utilizatorilor. În timpul liber, îmi place să citesc, să joc jocuri video și să explorez noi tehnologii.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus