Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

tlk

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Ma numesc Ruben cunoscut sub numele de tlk
2.ID In-Game:1259
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50706
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Ma numesc Ruben, am frumoasa varsta de 16 ani si locuiesc in Romania, Alba Iulia. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, tot odata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine. O sa incep o caracterizare cu lucrurile care le iubesc in viata deoarece pana acum v-am prezentat doar o caracterizare mai mult fizica si hoby-urile mele. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. In timpul liber imi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, cu iubita.. Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pai nu-mi prea place in general sa lucrez pe post de Job Fermer etc, dar in schimb imi place tip-ul de RolePlay sa-l fac ca Politist... Am o experienta in spate si dupa standardele si trecutul meu cred ca va lasa de dorit.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am un aproximativ 2000h
9.Experiența în Roleplay:9.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alonzo
2.Prenumele (Personaj):Ruben
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am o vechime de aproximativ 1 an.
5.Scolarizare (Personaj):Scoala De Agenti de Politie "Vasile Lascar" din orasul Paleto.
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Alonzo Ruben, absolvent al Scoala De Agenti de Politie "Vasile Lascar" din orasul Paleto., doreste sa fie un viitor politist. Cu o pasiune puternică pentru servirea comunității, el combină cunoștințele sale , pentru a scapa orasele de infractorii , si a creea liniste oamenillor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am un trecut in spate, iar experienta,mentalitatea si capacitate o sa dea dovada de acest lucru.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu exista diferente din partea nimanui toata lumea este egala!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:pai sunt un foarte bun coordonator dar si un bun sofer, cat si ascultator,rabdator si calm.

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandule că doriți un tester

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus