- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:vlad
2.ID In-Game:367
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server:13
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna ma cheama Vlad am 14 si imi place sa ma joc fivem toata ziua fivem pe cel mai misto server haos romania si imi plac politisti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac curatenie in oras si sa nu mai fiu mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):xero
2.Prenumele (Personaj):xero
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):367
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200-300 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit facultatea de drept Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna sunt xero si am 21 de ani mereau am vrut sa ma fac politist sa inchid oameni rai dupa gratii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa fac bine in oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt aproape mereu pe oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:am rabdare,nu sunt agresiv,stiu sa ma comport cu oameni,pot sa fac bine in oras,am rabdare
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:vlad
2.ID In-Game:367
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server:13
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna ma cheama Vlad am 14 si imi place sa ma joc fivem toata ziua fivem pe cel mai misto server haos romania si imi plac politisti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac curatenie in oras si sa nu mai fiu mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):xero
2.Prenumele (Personaj):xero
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):367
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200-300 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit facultatea de drept Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna sunt xero si am 21 de ani mereau am vrut sa ma fac politist sa inchid oameni rai dupa gratii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa fac bine in oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt aproape mereu pe oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:am rabdare,nu sunt agresiv,stiu sa ma comport cu oameni,pot sa fac bine in oras,am rabdare
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!