New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game:2387
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server:2.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gabriel si mi se zice Parius am 14 ani sunt din Dambovita Targoviste imi place sa ma plimb cu familia la varsta de 12 ani am cauzt de la o inaltime foarte mare si am avut o fractura foarte grava la picior dar totul s-a terminat cu bine, sunt prietenos nu ma enevez repede si sunt de treaba!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa ma alatur in Dep de Politie pentru a face ordine in oras si a loa apelurile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj)inamita
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2387
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani si 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Marius de la varsta de 12 ani imi doresc sa devin politist familia mea este foarte civilizata si cuminte tatal meu este avocat si mama mea lucreaza la o firma de rca auto iar in prezent imi doresc sa fiu admis la Politia Romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru mentalitatea mea si felul in care gandesc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: De treaba si intelept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Agilitatea, Fuga , saritura, Trasul cu arma, eficienta
1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game:2387
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server:2.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gabriel si mi se zice Parius am 14 ani sunt din Dambovita Targoviste imi place sa ma plimb cu familia la varsta de 12 ani am cauzt de la o inaltime foarte mare si am avut o fractura foarte grava la picior dar totul s-a terminat cu bine, sunt prietenos nu ma enevez repede si sunt de treaba!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa ma alatur in Dep de Politie pentru a face ordine in oras si a loa apelurile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj)inamita
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2387
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani si 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Marius de la varsta de 12 ani imi doresc sa devin politist familia mea este foarte civilizata si cuminte tatal meu este avocat si mama mea lucreaza la o firma de rca auto iar in prezent imi doresc sa fiu admis la Politia Romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru mentalitatea mea si felul in care gandesc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: De treaba si intelept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Agilitatea, Fuga , saritura, Trasul cu arma, eficienta