Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei Edi
2.ID In-Game: 2218
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50609
5.Orele Jucate pe Server: 5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană pasionată de explorarea cunoștințelor și dezvoltarea personală. Cu o abordare proactivă și atitudine pozitivă, îmi place să rezolv provocări și să împărtășesc idei cu ceilalți. Am o abilitate puternică de comunicare și sunt deschis la noi experiențe. Îmi place să învăț din diverse domenii și să contribui la creșterea mea continuă și a celor din jur.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac dreptate in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc Fivem de mai bine de 2 ani
9.Experiența în Roleplay: pot spune ca fac un roleplay calitativ si non toxic
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca inteleg.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Pastrama
2.Prenumele (Personaj): Aurel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2218
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Sunt in acest oras de 5 luni , am venit dupa absolvirea Academiei.
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat Academia de Politie iar anterior Liceul Militar pe profilul Matematica si Informatica.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Ghinoiu Andrei , am 23 de ani , si sunt un baiat ok , chiar daca tatal meu este un interlop de temut , am decis ca sa fiu din partea buna a familiei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca sunt un tintas perspicace , drept si comunicativ.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt greu de influentat , gandesc inainte sa fac ceva si ma consider mai istet.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.Integritate și Etică Profesională
2.Comunicare Eficientă
3.Stres Rezistent
4.daptabilitate și Flexibilitate
5.Abilități de Lucru în Echipă.

Ultima editare:
Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus