Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 37286
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: 270
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana pasionata de gaming si de provocarile pe care le ofera roleplay-ul. Imi place sa colaborez cu ceilalti si sa gasesc solutii creative in diferite situatii. Sunt atent la detalii si dedicat sa invat mereu lucruri noi pentru a-mi imbunatati abilitatile.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa fiu parte a fortei de ordine pentru a ajuta comunitatea si pentru a contribui la mentinerea unei atmosfere sigure si echitabile in joc.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4.8k ore pe multiple servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm si inteleg ca nerespectarea regulilor si ordinelor superioare pot duce la sanctiuni sau elimiare

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaidar
2.Prenumele (Personaj): Vali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 37286
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Absolvent Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): Barman, sofer de livrari
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un tanar entuziast dornic sa invat si sa ma implic in comunitate. imi doresc sa contribui la binele orasului si sa ofer ajutorul in situatii de criza. Sunt comunicativ si deschis la noi experiente, dar si foarte dedicat cand vine vorba de respectarea legii si a regulilor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca am o abilitate deosebita in a gestiona situatii tensionate si sunt dornic sa ofer un impact pozitiv asupra orasului si locuitorilor sai.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ma evidentiez prin abilitatile mele de comunicare si prin dorinta mea puternica de a invata mereu, adaptandu-ma rapid la diverse situatii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Abilitati de comunicare, Rezistenta la stres, Capacitatea de a lua decizii rapide si corecte, Respect fata de reguli si lege, Spirit de echipar

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana copilu lu sake.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus