Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:TIti
3.Vârsta (Minim 15 ani):28
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):15803
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Pasiune pentru fivem , imi place munca in echipa sunt serios si responsabil.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa curat orasul de infractori , imi place astfel de rollplay sunt serios si capabil
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: am jucat diferite servere , am avut diferite job-uri functii .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kerosen
2.Prenumele (Personaj):Titi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1700
4.Vechimea în Oraș (Personaj): wipe azi am intrat
5.Scolarizare (Personaj): -
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic inainte de wipe
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):TIti kerosen ma numesc si vreau sa demonstrez tuturor ca pot fi cel mai bun politisit din orasul Haos!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am varsta necesara si experienta + ca pot lucra pe tura de noapte atunci cand bandititi sunt activi!
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Capapbil de un vocabular matur , varsta ma ajuta .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe: serios , ambitios , politicos ,tintas ok , rolleplay foarte bun , munca in echipa.
iei Romane?:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus