New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Andrei sau Andre
2.ID In-Game: 5551
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5060612
5.Orele Jucate pe Server:--- ( vechime un an jumate)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Andrei, imi place fotbalul, l-am practicat 9 ani in Italia, acolo am trait 13 ani apoi m-am mutat in Romania,aici am facut kickbox,sala si fotbal, la momentul actual nu mai fac din cauza timpului limitat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia care ma face sa revin in acest departament sunt toate cunostiintele si momentele petrecute aici, fiind si primul server de care ma apucasem cand am descoperit FiveM, deci nu pot uita
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): un an jumate
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Andrei
2.Prenumele (Personaj): Shakur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5551
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an jumate
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Caporal S.I.A.S ( pe vremurile cand era )
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Shakur Andrei, o persoana obisnuita,calma si constienta, am lurat in trecut inainte de resetarea noastra de catre extraterestri ca Caporal S.I.A.S, si co-lider Politie, pe langa aceste joburi avute in acest oras, am mai lucrat ca Inspector,Coordonator DIICOT, timp de 750 de luni pe alt oras, +alte orase
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calmul, respectul pe care il am de toti cei care ofera respect la randul lor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Abilitatile mele de comunicare,in a reusi sa calmez situatiile si sa le rezolv, pe langa acestea, coordonarea pe care o pot oferi
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: - Calmul
- Abilitatea de a coordona
- Comunicarea
- Motivatia pe care o am
- Resptectul
2.ID In-Game: 5551
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5060612
5.Orele Jucate pe Server:--- ( vechime un an jumate)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Andrei, imi place fotbalul, l-am practicat 9 ani in Italia, acolo am trait 13 ani apoi m-am mutat in Romania,aici am facut kickbox,sala si fotbal, la momentul actual nu mai fac din cauza timpului limitat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia care ma face sa revin in acest departament sunt toate cunostiintele si momentele petrecute aici, fiind si primul server de care ma apucasem cand am descoperit FiveM, deci nu pot uita
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): un an jumate
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Andrei
2.Prenumele (Personaj): Shakur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5551
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an jumate
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Caporal S.I.A.S ( pe vremurile cand era )
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Shakur Andrei, o persoana obisnuita,calma si constienta, am lurat in trecut inainte de resetarea noastra de catre extraterestri ca Caporal S.I.A.S, si co-lider Politie, pe langa aceste joburi avute in acest oras, am mai lucrat ca Inspector,Coordonator DIICOT, timp de 750 de luni pe alt oras, +alte orase
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calmul, respectul pe care il am de toti cei care ofera respect la randul lor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Abilitatile mele de comunicare,in a reusi sa calmez situatiile si sa le rezolv, pe langa acestea, coordonarea pe care o pot oferi
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: - Calmul
- Abilitatea de a coordona
- Comunicarea
- Motivatia pe care o am
- Resptectul