Secțiune navigare

CV- Roberto Briceagu-Politia Romana

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Briceagu
2.ID In-Game: 5525
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50810
5.Orele Jucate pe Server: 1.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Roberto sunt din Bucuresti am 15 ani, practic sport de performanta imi plac sporturile in general fotbalul volley ul box ul kickbox ul pe care il practic , imi place sa ma joc pe calculator jocuri de Story in general , sunt o persoana calma si nu ma panichez in situatii grele.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pur si simplu am o admiratie pentru Politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani ( decembrie 2021)
9.Experiența în Roleplay: Mare , am jucat si pe alte servere mai mari
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sigur

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Briceagu
2.Prenumele (Personaj): Roby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5525
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 de ani aici m am nascut aici am ramas
5.Scolarizare (Personaj): 12 Clase BAC luat 9.85 / academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Vandut Limonada/ spalat garduri / taiat iarba / plimbat caini
7.Job Curent (Personaj): Liber profesionist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Roby briceagu sunt o persoana muncitoare si cinstita , parinti mei au decedat in urma unui atac asupra gastilor rivale din orasul meu natal urmad sa fiu crescut de bunici si doritor sa ajung in cadrul MAI , in rest imi place sport ul , sunt fost practicant de Box imi plac si animalele in special cainii si dabea astept sa intru in prima tura.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Din perspectiva mea toti suntem egali o data ce am ajuns in ipostaza de a termina Academia de Politie poate sunt diferit fata de restu pe partea de abilitati tactive.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Gandire rapida si eficienta / sunt foarte calm / gandirea buna sub presiune / vorbitul calm cu oameni recalcitranti

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus