Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
1.Numele sau Porecla: Denis
2.ID In-Game: 466
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 ( Merit o sansa sunt foarte priceput in politie )
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): Nu am
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): Am 9.3 le fac imediat
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Salut ma numesc denis imi place sa petrec veata cu prietenii cu familie cu oricine in afara de aia care nu ii cunosc is in clasa a 7 si sunt pasionat de moutainbike uri atat cat si atv uri imi place sa vizitez lumea
. locuiesc in cluj impreuna cu familiea me a si imi place sa ma joc pe pc sportur ile mele sunt Fotball Si Box
, ma joc depe platforma pc si cam atat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este ca doresc sa incerc si poate voi reusi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Ratiu
2.Prenumele (Personaj):potcovarul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 466
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia pentru armata
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd , Mechanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Salut is ratiu potcovarul locuiesc in oras ul paleto impreuna cu fratele meu cand am fost mai mari mereu ne placea sa fura corcoduse din g radina vecina acum mama nu mai este si tatal nostur e in orasul los haos tatal meu munceste ca gradinar la o familie de 3 persoane eu locuiesc intr o garsoniera care tatal meu ne a oferito si ia m promis la tatal meu ca ii voi aduce bani multi si ii voi cumpara masinia viselor lui adica un BMW I7 fratele meu e in smurd si am fost sugerat de fratele meu sa intru in politie si am fost de acord.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt inteligent . cooperez , nu uit nimic , is rabdator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Poate ca ma descurc mai bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

Sus