Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Nume: Victor , Porecla: Vicky
2.ID In-Game: 2122
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 52312
5.Orele Jucate pe Server: 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Victor am 14 ani sunt din Craiova, sunt o persoana care imi place sa ma jov FiveM dar si sa fac activitati cu familia si prietenii.Sunt de fire linistita , prietenoasa si cooperata.Imi place de oameni care stiu sa de-a respect si sa nu faca diferente intre ei si sunt fan inrait dupa fotbal si basket.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia pentru a ma alatura In Politie este oameni care sunt in ea si imi place foarte mult sa fiu politist aproape pe toate sv am fost politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000ore +
9.Experiența în Roleplay: Avansat .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da, sunt de acord.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popa
2.Prenumele (Personaj): Victor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 446KUA
4.Vechimea în Oraș (Personaj)Doua zile.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie din Campina , Romania
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nu am avut joburi anterioare deoarece am facut academia la 18 ani.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua/Buna seara , ma numesc Popa Victor , am 21 ani si de cand sunt mic copil visul meu este sa fac parte din Politia Romana , tatal meu Popa ALbert a fost cel mai bun lunetist , din pacata acesta a decata la vartsa de 66 ani prin un accident mortal si as dorii sa ii calc pe urme . Mama mea numai exista deoarece l-a lasat pe tata doar cand aveam eu 10 ani , dar cred intr-o zii ca se va intoarce sa ma vada politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Activitate , seriozitate si organizarea sunt cele 3 motive potrivite pentru Politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali si diferenta dintre mine si ceilalti sunt activitatile parcue in academie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliție
iei Romane?:Sofer de viteza , tragaci , respectos,serios si om de incredere

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus