Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:pablo
2.ID In-Game:291
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, eu ma numesc Armando, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Buzau. Sunt o fire calma si intelegatoare mereu placandu-mi sa ajut pe cei ce au nevoie. Sunt un om constiincios ceea ce pot spune ca imi place sa iau lucrurile in serios si sa le tratez ca atare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt foarte activ, Respectuos, Amabil si asa mai departe.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):pablo
2.Prenumele (Personaj):Armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):291
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Doctor
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om cu mare caracter, Imi doresc de cand eram mic sa devin un politist bun dar si un tata. Am decis sa devin politis de cand niste mafioti lau ucis pe tatal meu. Sediul de politie este ca a doua casa. Sunt un barbat de care daca stai la povesti cu mine o sa vezi ce om adevarat sunt.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece sunt foarte cooperant intelegator si atent
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cooperant,atent,intelegator.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Cooperant, Intelegator, Atent, de nadejde, mereu cand ai nevoie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus