New member
- Subiect Autor
.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:22453
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):10 cred
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gabi am varsta de 16 ani locuiesc în București sector 4 îmi place sa ma joc fivem în timpul liber practic kikbox de performanta și as dori sa ma alături de parlamentul de poliție
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alătur departamentului de poliție deoarece vreau sa fac liniște în oraș
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gabi
2.Prenumele (Personaj):fivem
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22453
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200
5.Scolarizare (Personaj):Academia Militara
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj)escar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc Gabi am varsta de 23 de ani doresc sa ma alătur departamentului de poliție deoarece vreau sa fiu ca mama și tatăl meu care au fost și eu în poliție și vrea sa duc tradiția de la noi din familie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred sa sunt da devin membru al departamentului de poliție deoarece știu cu merge cu politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 știu sa conduc,2 știu sa ascult de gradele mai mari,3 lucrez în echipa,4 știu sa vorbesc frumos nu sa urlu,5 când se face o regrupare la secție ascult și vin
2.ID In-Game:22453
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):10 cred
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gabi am varsta de 16 ani locuiesc în București sector 4 îmi place sa ma joc fivem în timpul liber practic kikbox de performanta și as dori sa ma alături de parlamentul de poliție
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alătur departamentului de poliție deoarece vreau sa fac liniște în oraș
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gabi
2.Prenumele (Personaj):fivem
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22453
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200
5.Scolarizare (Personaj):Academia Militara
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj)escar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc Gabi am varsta de 23 de ani doresc sa ma alătur departamentului de poliție deoarece vreau sa fiu ca mama și tatăl meu care au fost și eu în poliție și vrea sa duc tradiția de la noi din familie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred sa sunt da devin membru al departamentului de poliție deoarece știu cu merge cu politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 știu sa conduc,2 știu sa ascult de gradele mai mari,3 lucrez în echipa,4 știu sa vorbesc frumos nu sa urlu,5 când se face o regrupare la secție ascult și vin