Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
.Numele sau Porecla:Ayan
2.ID In-Game:20844
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):460
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Ayan sunt din București am aproape 14 ani fac mma de vreo doi ani și îmi place să stau cu prieteni afară 7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc să ajut oameni și să opresc răul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)mă joc fivem de mai bine de 2 ani jumătate
9.Experiența în Roleplay:am o experiență foarte bună în roleplayul de polițist doarece aproape doar asta am făcut
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):conștientizez ca dacă nu respect regulile voi fi dat afară
Informații IC :
  1. Nume (Personaj): Cosminache
  2. Prenume (Personaj): Ayan
  3. Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20844
  4. Vechimea în Oraș (Personaj): Aproximativ 20 de ani
  5. Școlarizare (Personaj): Am absolvit liceul de limbi străine și du pa a urmat să particip la un curs de pilotaj
  6. Joburi Anterioare (Personaj): Am fost angajat ca pilot și ulterior am urmat un curs de prim ajutor, după care am fost voluntar SMURD
  7. Job Curent (Personaj): Șomer
  8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Bună ziua, numele meu este Ayan și am vârsta de 25 de ani. Încă din copilărie am visat să devin polițist, deoarece eu și fratele meu, Vali, ne uitam mereu pe YouTube la polițiști și DIICOT în acțiune. De aici provine pasiunea noastră pentru poliție. Sunt o persoană dedicată, disciplinată și mereu în căutarea modalităților de a ajuta comunitatea.
  9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred că sunt potrivit pentru a fi polițist datorită dedicării mele pentru siguranța comunității, dorinței de a ajuta oamenii și abilităților dobândite în situații de urgență. Experiența mea ca voluntar SMURD m-a învățat să rămân calm și eficient sub presiune, iar formarea ca pilot mi-a dezvoltat capacitatea de a lua decizii rapide și precise.
  10. Diferențiere față de Alți Candidați: Față de alți candidați, mă diferențiază combinația de experiență practică în situații de urgență, capacitatea de a gestiona stresul și dedicarea neîntreruptă pentru îmbunătățirea continuă. Pregătirea mea diversificată și abordarea orientată spre soluții mă fac un candidat ideal pentru Poliția Română.
  11. Enumera 5 Calități Forte care te-ar Recomanda pentru un Post în cadrul Poliției Române:
    Responsabilitate: Îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele și mă angajez să îndeplinesc sarcinile la cele mai înalte standarde.
    Calm sub presiune: Am demonstrat capacitatea de a rămâne calm și de a lua decizii eficiente în situații stresante.
    Abilități de comunicare: Pot comunica eficient cu diverse grupuri de oameni, atât în situații de rutină, cât și în situații de criză.
    Dorință de învățare: Sunt mereu dornic să învăț și să mă dezvolt, atât personal, cât și profesional.
    Empatie: Am o mare capacitate de a înțelege și de a răspunde nevoilor celorlalți, ceea ce este esențial în munca de polițist

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus