- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:A
2.ID In-Game:22689
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):29 dar fac 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Fac box de performanta de 2 ani, imi place sa ma joc pe calculator dar si domeniul de IT.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am fost in trecut in pd ca si agent si a-s dori sa ma reintorc.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)
este 1000 de ore in fiveM si 800 pe ragemp
9.Experiența în Roleplay:Avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Albanezu
2.Prenumele (Personaj):Ghita
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22689
4.Vechimea în Oraș (Personaj):29 de luni
5.Scolarizare (Personaj):facultatea de drept si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier si postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ghita si provin dintr-o familie modesta unde nu am avut un trecut prea sprijinit de ai mei.Totul a inceput cand niste mafioti l au rapit pe tata si politia nu a putut face nimic si de atunci mi am promis ca am sa fac tot ce pot pentru a ajuta oamenii care trec prin ce am trecut eu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,calm si stiu sa fac decizii bune in situatii tensionante.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca am alte calitati in plus inafara de resul deoarece nu imi place sa ma compar cu altii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc bine, stiu sa folosesc armele de foc,sunt calm,ajutator si punctual.
1.Numele sau Porecla:A
2.ID In-Game:22689
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):29 dar fac 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Fac box de performanta de 2 ani, imi place sa ma joc pe calculator dar si domeniul de IT.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am fost in trecut in pd ca si agent si a-s dori sa ma reintorc.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)
9.Experiența în Roleplay:Avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Albanezu
2.Prenumele (Personaj):Ghita
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22689
4.Vechimea în Oraș (Personaj):29 de luni
5.Scolarizare (Personaj):facultatea de drept si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier si postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ghita si provin dintr-o familie modesta unde nu am avut un trecut prea sprijinit de ai mei.Totul a inceput cand niste mafioti l au rapit pe tata si politia nu a putut face nimic si de atunci mi am promis ca am sa fac tot ce pot pentru a ajuta oamenii care trec prin ce am trecut eu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,calm si stiu sa fac decizii bune in situatii tensionante.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca am alte calitati in plus inafara de resul deoarece nu imi place sa ma compar cu altii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc bine, stiu sa folosesc armele de foc,sunt calm,ajutator si punctual.