Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Lucian Andrei
2.ID In-Game:22611
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 71
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , ma numesc Lucian sunt sportiv de performanta si imi place kickboxul. sunt un baiat matur, respectuos si punctual, si doresc sa reintru in departamentul politiei romane.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Acum 1 an am fost agent-sef si doresc sa reintru in politie deoarece mi-a placut foarte mult dar a trebuit sa ma las din motive personale.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: am jucat pe haos timp de 3 ani cu pauze, am jucat pe og si pe alte servere cu renume fiind totodata in factiuni.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22611
4.Vechimea în Oraș (Personaj):71 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie - facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier- Ciupercar, Sofer de taxi...
7.Job Curent (Personaj): liber profesionist.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ma numesc Alex si provin dintr-o familie nu foarte instarita , tata a fost santierist si mama farmacista. In satul meu se obisnuia traficul si consumul de droguri tata cazand victima a consumului. Fiind in criza de bani tata a fost omorat de catre traficanti si mi am jurat sa combat traficul si omoruri, sa ma alatur politiei romane pentru a proteja civili de asemenea tragedii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un baiat devotat legii , punctual, respectuos si curajos.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu consider ca punctele mele forte care constituie un avantaj sunt: devotamentul, curajul, gandirea sub presiune si agilitatea.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: curajul , agilitatea, condusul, maturitatea si devotamentul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus