- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Teroare
2.ID In-Game:1873
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):8675
5.Orele Jucate pe Server:24.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana care este dornica sa ajute. Vreau sa aduc justiția peste orașele Haos și Paleto. Doresc sa ma implic în absolut toate problemele acestor zone și sa dau tot ce pot în menținerea păci și liniști publice
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:dreptatea și o lume mai buna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aproape un an
9.Experiența în Roleplay:7/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Teroare
2.Prenumele (Personaj):R
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7564
4.Vechimea în Oraș (Personaj):24 de luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu-utcb
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):liber profesional
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt o pers care a rămas fără familie din cauza unor întâmplări teribile, asa ca pt nu a fi recunoscut de mafiile occidentului mi am lăsat ca nume de familie litera R. Vreau sa mi mai las alte pers sa treacă prin asta asa ca voi aduce justiția și în acest oraș
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:nu iert asa ușor. Legea este pt toți și vor fi sancționat cum li se cuvine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:agil. Corect. Atent. Respectuos și dur
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Teroare
2.ID In-Game:1873
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):8675
5.Orele Jucate pe Server:24.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana care este dornica sa ajute. Vreau sa aduc justiția peste orașele Haos și Paleto. Doresc sa ma implic în absolut toate problemele acestor zone și sa dau tot ce pot în menținerea păci și liniști publice
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:dreptatea și o lume mai buna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aproape un an
9.Experiența în Roleplay:7/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Teroare
2.Prenumele (Personaj):R
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7564
4.Vechimea în Oraș (Personaj):24 de luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu-utcb
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):liber profesional
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt o pers care a rămas fără familie din cauza unor întâmplări teribile, asa ca pt nu a fi recunoscut de mafiile occidentului mi am lăsat ca nume de familie litera R. Vreau sa mi mai las alte pers sa treacă prin asta asa ca voi aduce justiția și în acest oraș
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:nu iert asa ușor. Legea este pt toți și vor fi sancționat cum li se cuvine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:agil. Corect. Atent. Respectuos și dur