Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex Gheza
2.ID In-Game: 5478
3.Vârsta (Minim 15 ani): 25
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 19801
5.Orele Jucate pe Server: 100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat linistit, imi place sa ma joc fiveM, respectos cu cei din jur, tin la glume si la caterinca, sociabil si foarte educat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc mult sa fac parte din departamentul de politie, imi place sa ascult ordinele si sa le execut.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 saptamani
9.Experiența în Roleplay: Eu zic ca ma descurc binisor.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Gheza
2.Prenumele (Personaj): Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5478
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 zile
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir Sibiu , Bacalaureatul luat bineinteles.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier, Sofer Masina de Gunoi, Electrician
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Alex, Parintii mei au fost asasinati in urma cu 20 ani, am fost crescut de bunici, nici in ziua de azi nu au fost prinsi criminalii care mi-au ucis parintii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: De mic copil doresc sa intru in politia romana pentru a face dreptate in acest oras si a aduce in fata justitiei toti infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista nicio diferenta, toti suntem egali, tot in pamant ajungem fie bogat fie sarac.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
1. Sociabil,
2. Condus bunicel
3. Calm
4. Respectos
5. Atent

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
Te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus