Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Chinezu
2.ID In-Game:7171
3.Vârsta (Minim 15 ani):13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server:1 oră
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, mă cheamă David am 13 ani locuiesc în Germania îmi place să mă joc fotbal și să mă joc fiveam stau foarte mult în casă și fac ies merg la fotbal.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi place meserie ca polițist și în joc și în IRL
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:1-2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Lupu
2.Prenumele (Personaj):David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):424XSG
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj):școală de poliție Mihai viteazu
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar
7.Job Curent (Personaj):pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eram mic și trăiam cu tatăl meu, tatăl meu era polițist si a fost într-un control de trafic împușcat și a murit pe loc eu am rămas la bunicul meu și el m-a crescut de mic copil și acum vreau și eu să mă fac polițist ca tatăl meu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:vorbesc civilizat cu oameni, nu mă enervez repede și eu zic ca o sa ma descurc ca polițist
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt un om muncitor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:vorbesc frumos cu oameni, nu mă enervez repede, injur foarte rar, ascult de alți oameni când trebuie, sunt un om care te poți baza

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus