- Subiect Autor
1.Numele sau Poreclautu
2.ID In-Game:161
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31 (aproape 600 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad,am 16 ani,imi place sa ma plimb cu motorul si sa ajut oamenii ce au nevoie de ajutor,sunt o persoana calma si linistita
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut politia cu orice caz la care nu se descurca,mereu mi am dorit sa ajung sa ajut si sa comunic cu cat mai multa lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1an
9.Experiența în Roleplay:roleplay avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj)utu
2.Prenumele (Personaj):Corleone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):161
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31(600 inainte de furtuna)
5.Scolarizare (Personaj):Scoala de sub-ofiteri Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,postas,medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Dutu Corleone,imi place sa ajut persoanele nevoiase,imi place adrenalina si sa ofer atentie lucrurilor importante
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieot ajuta in orice scop,stiu sa ascult,sa stau calm in momentele dificile,imi place sa ajut echipajele
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma diferentiez cu nimeni deoarece nu ii cunosc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Curajos,respectuos,calm,matur ca gandire,ascultator
2.ID In-Game:161
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31 (aproape 600 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad,am 16 ani,imi place sa ma plimb cu motorul si sa ajut oamenii ce au nevoie de ajutor,sunt o persoana calma si linistita
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut politia cu orice caz la care nu se descurca,mereu mi am dorit sa ajung sa ajut si sa comunic cu cat mai multa lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1an
9.Experiența în Roleplay:roleplay avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj)utu
2.Prenumele (Personaj):Corleone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):161
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31(600 inainte de furtuna)
5.Scolarizare (Personaj):Scoala de sub-ofiteri Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,postas,medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Dutu Corleone,imi place sa ajut persoanele nevoiase,imi place adrenalina si sa ofer atentie lucrurilor importante
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieot ajuta in orice scop,stiu sa ascult,sa stau calm in momentele dificile,imi place sa ajut echipajele
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma diferentiez cu nimeni deoarece nu ii cunosc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Curajos,respectuos,calm,matur ca gandire,ascultator
Ultima editare: