- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:5078
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50604
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Alex si sunt un baiat responsabil si gata de munca
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:as vrea sa prindem infractori ca sa nu mai fiba jefuieli
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:100
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nustiu
5.Scolarizare (Personaj):Academia
6.Joburi Anterioare (Personaj):vanator
7.Job Curent (Personaj)ostats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Alex si de mic vedeam cum politia era in actiune si imi placea foarte mult si acum ca am crescut as vrea sa fiu si eu politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm si prind pe oricine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:conduc foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț pilotez bine conduc,trag bine
iei Romane?:pilotez bine,conduc,trag bine
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:5078
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50604
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Alex si sunt un baiat responsabil si gata de munca
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:as vrea sa prindem infractori ca sa nu mai fiba jefuieli
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:100
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nustiu
5.Scolarizare (Personaj):Academia
6.Joburi Anterioare (Personaj):vanator
7.Job Curent (Personaj)ostats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Alex si de mic vedeam cum politia era in actiune si imi placea foarte mult si acum ca am crescut as vrea sa fiu si eu politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm si prind pe oricine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:conduc foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț pilotez bine conduc,trag bine
iei Romane?:pilotez bine,conduc,trag bine
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Ultima editare: