Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Seven
2.ID In-Game:757
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50603
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Edy, am varsta de 15 ani si sunt pasionat de automobile si device uri.In timpul liber ies afara,pana seara iar cand ajung acasa, ma pun sa fac un roleplay.sunt stundent la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trișcu, Craiova.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru a ajuta server ul, si sa nu mai fie asa multi infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:8.60/10 avand peste 2500h
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Spider
2.Prenumele (Personaj):Edy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):757
4.Vechimea în Oraș (Personaj):peste 700 de luni.
5.Scolarizare (Personaj):Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner,Ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Nu am unul.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, Ma numesc Edy sau cum ar spune tovarasii mei, Seven. Am avut o copilarie foarte grea, devenind orfan de tata de la varsta de 10 ani. El a murit din cauza unei boli crunte, dar cu toate astea , chiar daca a fost grea a fost totodata si frumoasa. De mic imi doream sa fiu Politist, iar acum, la 23 de ani am avut ocazia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt ascultator si destul de capabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt de parere ca toti suntem egali.Niciunul nu este mai presus decat altul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:seriozitatea, Conditia fizica, respectul,capabilitatea si coordonarea

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus