Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 2149
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: 13
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Imi place fotbalul jucatul pe calculator, ma determin invatatului pentru a lua nota buna in examen pentru a ajunge la un liceu bun si dupa la facultatea de politie, sunt social cu toata lumea imi place sa citesc, sa vorbesc cu persoanele de felul meu si in rest sunt pasionat de masini si visul meu este de a avea un bmw model vechi pentru ca imi plac mai mult masinile vechi si nu fac diferneta dintre masini pentru ca toate sunt niste fiare care ne unesc pana la urma.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pai respect uniforma politiei chiar si personajele pe care le poarta pentru ca fara ei dreptatea in oras nu ar exista si nu am mai putea duce o viata normala. si vreau sa ma altur lor pentru ca sunt foarte uniti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 9 luni.
9.Experiența în Roleplay: Eu cred ca sunt in stare de a face un roleplay de calitate cu toate acestea ma puteti testa pentru nu a exista probleme.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient de consecintele care se pot intampla.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj): Kent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2149
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 11 luni
5.Scolarizare (Personaj): gradinita, scoala gimnaziala mihai alunga, liceul cu program sportiv si facultatea de jandarmerie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am lucrat in medicina.
7.Job Curent (Personaj): Sofer de autobuzș.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei eu am crescut la tara pana la varsta de 13 ani, cand parinti mei au luat decizia de a se muta in oras si de atunci a inceput o viata noua pentru mine o lume noua prieteni noi si tot felul de peripeti, eu mi-am descoperit pasiunea pentru politie si am inceput sa invat codul penal incepand sa fiu din ce in ce mai bun cu ani ce treceau. Intr-un final am ajuns la facultatea de jandarmerie care am trecuto cu brio si am inceput sa imi caut un post in cadrul politiei romane.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt bine instruit ascult de gradele superioare, am mai lucrat in domeniu gandesc cum trebuie in actiuni complicate si nu dau gresi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferenta fata de alti ca nu sunt arogant nu doresc sa cresc in grad cat mai mare fiindca gradul nu te face un politst mai bun si personalitiatea ta este ceea ce ge defineste.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Pot dirija traficul rutier in caz de stricarea semafoarelor.
2. Prinderea oamenilor periculosi (hotii, fugari, criminali).
3. Stabilitate emotionala si un sistem nervos puernic nu am pierd cu firea in caz de un civil ma jigneste, sau imi jigneste uniforma pentru ca o iau drept ultraj si va suferi tot el.
4. curaj, dar nu imprudenta.
5. capacitatea de a lucra in echipa.
6. observatie si determinatie.
7. memorie buna si sanatate.
8. capacitatea de a gasi o limba comuna cu diferite grupuri de oameni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus