Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alin Alexandru
2.ID In-Game:10022
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Ma numesc Alin Alexandru am frumoasa varsta de 15 ani imi place super mult tot ce inseamna calculatoare Network si development sunt foarte dedicat in cea ce fac pentru ca de mic copil sunt interesat de asta
De obicei Eu muncesc la niste proiecte de ale mele pentru ca in timp ce joc invat si 5 limbaje de programare si lucrez la niste proiecte personale care sper ca in viitor sa imi produca bani.
Locuiesc in Călărași fac sala de 3 ori pe saptamana tocmai ce mi-am schimbat domeniul la Școală cam atat am avut de zis depsre mine <3

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt motivat vreau sa vad pe pielea mea ce inseamna sa lucrez intr-un organ de politie chiar daca acesta este un joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 anj
9.Experiența în Roleplay: Medie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Al1n1999
2.Prenumele (Personaj):Camataru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10023
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 47 luni
5.Scolarizare (Personaj): Bac profesional in institutul de invatamant de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar de mic copil tatal meu a fost pescar si i-am preluat si eu pasiunea
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Al1n1999-Camataru ,am 29 de ani si sunt adeptul dreptatii.Provin dintr o familie care are generatii in departamentul de avocati,iar eu as vrea sa schimba aceasta traditie de avocati si sa fac ceea ce imi place.Inca de mic am adorat uniforma de ofiter,regulile de circulatie,impunerea respectului reciproc si civilizatia.Sunt o fire amuzanta in limita bunului simt si imi place mult sa actionez in echipa.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Determinat, calm , increzut in sine , nu ma dau batut.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om care respecta cuvantul superiorului meu si respect decizia luata
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției: sunt calm sunt inteligent,sunt apt fizic ,sunt apt moral,sunt loial

Member
CV acceptat, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus