New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Stefanovici Eduard
2.ID In-Game:4969
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32 ore dar inainte de wipe aveam 1000 de ore in care 700 erau pd
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama Eduard Stefanovici am 14 ani joc de mult timp Fivem in special de mult timp pe Haos sunt la Liceul cu Program Sportiv din BV
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ca sunt bun in a fii in Departamentul de Politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: Pe o scara de la 1 la 10 o medie de 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stefanovici
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4969
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): DIICOT,SMURD,MECANIC,POLITIST
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna Ziua! Ma numesc Eduard stefanovici am 19 ani sunt din Paleto bay am terminat Academia de Politie si imi place sportul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca ma coordonez bine cu colegii mei, sunt atent la fiecare detaliu, ascult de gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Gandesc fiecare miscare pe care o fac
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Ascultator de gradele superioare, 2. Ma coordonez foarte bine, 3. Gandesc fiecare miscare pe care o fac, 4. Sunt atent la fiecare detaliu, 5. Sunt respectos cu oamenii din jur
2.ID In-Game:4969
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32 ore dar inainte de wipe aveam 1000 de ore in care 700 erau pd
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama Eduard Stefanovici am 14 ani joc de mult timp Fivem in special de mult timp pe Haos sunt la Liceul cu Program Sportiv din BV
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ca sunt bun in a fii in Departamentul de Politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: Pe o scara de la 1 la 10 o medie de 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stefanovici
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4969
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): DIICOT,SMURD,MECANIC,POLITIST
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna Ziua! Ma numesc Eduard stefanovici am 19 ani sunt din Paleto bay am terminat Academia de Politie si imi place sportul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca ma coordonez bine cu colegii mei, sunt atent la fiecare detaliu, ascult de gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Gandesc fiecare miscare pe care o fac
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Ascultator de gradele superioare, 2. Ma coordonez foarte bine, 3. Gandesc fiecare miscare pe care o fac, 4. Sunt atent la fiecare detaliu, 5. Sunt respectos cu oamenii din jur