Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 509
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server: 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Darius am 15 stau intr un orășel din zona Dobrogei , sunt pasionat de fotbal și de jocurile video , în special fivem . Ma joc pe acest server de peste 2 ani de zile am o experiență uriașă pot spune în acest domeniu . Fiind chiar și lider în DIICOT și în poliție inspector .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa sporesc rp-ul de poliție pe server
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani , pe server de 2 ani jumătate
9.Experiența în Roleplay: Da , am o experiență imensă în spate , mai ales în acest domeniu deoarece mi am petrecut 1 an fiind în poliție/diicot .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da , sunt conștient

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gigel
2.Prenumele (Personaj): Badea
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 509
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): șomer
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Gigel am 24 de ani locuiesc în orașul Paleto bay și vreau să mă angajez ca polițist . Vreau să fac acest lucru în primul rând pentru tatăl meu deoarece a fost chestorul poliției Paleto bay , iar eu vreau să l fac mândru și să i calc pe urme . În al doilea rând vreau să mă angajez pentru a ajuta comunitatea locală prin liniștea publică și prinderea infractorilor .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om sobru și am atititidine de polițist din cauza tatălui meu care a fost chestorul orașului Paleto Bay .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om cu experiență mare in acest domeniu .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sobru , serios , capabil , inteligent , autoritar

Member
Bună seara, țin să vă informez că CV-ul dvs a fost acceptat, aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia paleto sau ls pentru a sustine testele.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus