Member
- Subiect Autor
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Envy
2.ID In-Game: 21359
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35 (dupa ck)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Envy si am 15 ani. Imi place sa petrec timpul cu prietenii mai ales pe FiveM. Sunt foarte prietenos si respectuos la randul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este neincalcarea legii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si cv
9.Experiența în Roleplay: 8-9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Envy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21359
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 de luni
5.Scolarizare (Personaj): ARMATA, si Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr"
6.Joburi Anterioare (Personaj): Doctor in SMURD, GLOVO si Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Envy si locuiesc in Paleto, dar de curand am constatat ca ar trebui sa ma mut in los haos pentru un nou stil de viata. Am multi prieteni in oras si multe alte cunostinte. Sunt respectuos si matur. Acesta sunt eu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt amabil si respect legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt confident ca pot face multe chestii, si sunt respectuos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Puternic, Agil, Ager, Iubitor si Istet
1.Numele sau Porecla: Envy
2.ID In-Game: 21359
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35 (dupa ck)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Envy si am 15 ani. Imi place sa petrec timpul cu prietenii mai ales pe FiveM. Sunt foarte prietenos si respectuos la randul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este neincalcarea legii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si cv
9.Experiența în Roleplay: 8-9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Envy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21359
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 de luni
5.Scolarizare (Personaj): ARMATA, si Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr"
6.Joburi Anterioare (Personaj): Doctor in SMURD, GLOVO si Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Envy si locuiesc in Paleto, dar de curand am constatat ca ar trebui sa ma mut in los haos pentru un nou stil de viata. Am multi prieteni in oras si multe alte cunostinte. Sunt respectuos si matur. Acesta sunt eu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt amabil si respect legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt confident ca pot face multe chestii, si sunt respectuos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Puternic, Agil, Ager, Iubitor si Istet