Secțiune navigare

Cv Politia Romana al Tony Accardo

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Cosmin Paun si porecla pe Discord Tony.
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu am un buletin! Pentru ca la mine unde stau eu nu se face buletin pana la 20 de ani sau chiar mai mult!
5.Orele Jucate pe Server:1 pentru ca sa dat wipe.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Ma numesc Cosmin dar prieteni pe discord ma striga Tony. Am varsta frumoasa de 16 ani. Eu sunt o persoana simpla adica nu ma enervez rpd si sunt capabil. Mai practic si Sportul Fotbal de 6 ani si chiar sunt bun acm cateva luni am fost acceptat la o academie din germania cu numele bayern munchen si sper sa ajung odata un fotbalist mare ca ceilalti.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:As vrea sa incerc un nou tip de roleplay, vreau sa vad cum e sa fi politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):foarte mult cam 3 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte bine 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da de sigur!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Tony
2.Prenumele (Personaj):Accardo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3248
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1-2 luni dar pe orasul vechi 679 luni
5.Scolarizare (Personaj):

filiera vocațională, cu profilurile militar, teologic, sportiv, artistic și pedagogic.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mechanic
7.Job Curent (Personaj):nici unul dar sper in curent Politist.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Povestea lui Tony Accardo incepe din 1998! Tony a fost nascut in orasul Sandy Shores si locuia cu parinti lui intrun Magazin unde la primul etaj era magazinul si la al doilea ca o Camera. Tony era foarte sarac si viata lui era amara din cauza la Tatal lui. Tatal lui venea pe fiecarea seara beat acasa si o batea pe mama lui, el incearca sa o protejeje mereu dar nu putea pentru ca mereu primea o palma si se trezea la spital cu fata foarte rosie si un pic de sange dar el ia zis lu mama lui ca intro zi o sa o faca mandra ia zis; ..MAMA INTRO ZI O SA MA FAC POLITIST SI O SA DEVI MANDRA.. si uite acum a ajuns sa aplice la politia romana asa ca daca il acceptati o sa o faceti mandra pe mama lui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt capabil, foarte precaut cu situatile si alte chesti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu cred ca toti Candidati suntem la fel nu exista nicio diferenta!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției romane; Inteligent, Curajos , stiu sa vorbesc calm, condusul, si trasul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus