- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mamba
2.ID In-Game:3826
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:1.3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Darius , am 15 si imi place foarte mult baschetul. Pe deoparte imi place foarte mult fivem-ul acesta fiind jocul meu preferat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa asigur linistea si siguranta pe acest oras si combatarea infractiunilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj)edala
2.Prenumele (Personaj):Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3826
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit facultatea de drept Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Pedala Marius, am 34 de ani si doresc sa devin politist. De cand sunt mic am visat sa fiu politist iar acest vis sper s a se indeplineasca curand.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa ma adaptez situatilor stresante.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o activite mare in oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Util, Am rabdare mare, Stiu sa ma adaptez situatilor , sunt de incredere, Stiu sa trag foarte bine si sunt respectuos indiferent de stiuatie.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mamba
2.ID In-Game:3826
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:1.3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Darius , am 15 si imi place foarte mult baschetul. Pe deoparte imi place foarte mult fivem-ul acesta fiind jocul meu preferat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa asigur linistea si siguranta pe acest oras si combatarea infractiunilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj)edala
2.Prenumele (Personaj):Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3826
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit facultatea de drept Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Pedala Marius, am 34 de ani si doresc sa devin politist. De cand sunt mic am visat sa fiu politist iar acest vis sper s a se indeplineasca curand.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa ma adaptez situatilor stresante.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o activite mare in oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Util, Am rabdare mare, Stiu sa ma adaptez situatilor , sunt de incredere, Stiu sa trag foarte bine si sunt respectuos indiferent de stiuatie.
Ultima editare: