Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game:1219
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:800
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Darius,am varsta de 15 ani, in timpul liber imi place sa ma joc fivem si sa petrec timp cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție De a face oamenii sa respecte legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt constient de ordinul gradului superior

Informații IC:

1.Numele (Personaj)Peter
2.Prenumele (Personaj)Pan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1219
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de sub-ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,Smurd
7.Job Curent (Personaj)Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Peter si imi place foarte mult sporturile extreme.De exemplu saritul cu parasuta.Fac acest sport de cel putin 12 ani si am o performata deosebita.Traiesc cu famila in LosHaos si imi doresc sa o cresc cat mai usor.Am foarte multe cursuri de autoaparare cat si de contact
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu am niciun motiv doar ca vreau sa ajut localnici acestui oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Calm,ascultator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:muncitor,sociabil,inteligent

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus