Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cassian
2.ID In-Game:21768
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5080301
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35 [12-06-2024 18:30]
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Cassian (NaysKutzu) sunt un developer si in timpul liber îmi place sa intru pe fivem la o caterinca si la o gluma alea :). Ma joc fivem de peste 2 ani si am mai fost polițist pe alte servere. Ma joc pe haos România deja de peste 35 de ore ca parca roleplay-ul este ceva fain aici fata de alte servere de fivem!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa intru in politie pentru ca am experiența inclusiv cu codurile de pe radar etc. M-am jucat peste 500 de ore ca polițist pe alte servere si încă si alte facțiunii dar dintre toate asta mi se pare cea mai tare si este ceva unic. Iubesc sa fac role play cu alți. Nu este problema daca nu voi fi acceptat eu acuma aplic for fun si daca chiar voi fi băgat voi face ceva nu ca alții.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 anii jumate aproape
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mirel
2.Prenumele (Personaj):Aurel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):217689824
4.Vechimea în Oraș (Personaj):9 luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de ingineri securistii
6.Joburi Anterioare (Personaj):Sofer Autobuy
7.Job Curent (Personaj): Nimica
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Mirel Aurel, fost sofer de autobuz in paleto deoarece din gresară am uitat sa inchid autobuzul si sefu ma dat afara. Apoi ma lăsat si gagica si prietenul meu ilie si in o zi nu am m-ai avut chef de viata si m-am urcat pe o clădire. Din fericire un agent de politie a venit la mine si ma făcut sa ma răzgândesc si s-a oferit sa vin in politie si sa îmi pun cv-ul. ZIua aia mi-a schimbat tota viata si acuma doresc sa ajut si eu alte persoane la nevoie, exact cum am avut si eu nevoie la momentul actual. Știu sa fac multe chestii inclusiv sa gătesc sa spăl pe jos ca na a trebuit sa învăț asta după ce ma lăsat sotia ;(.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ascultător curat nu put si am experienta in trecut cu acest job in alte orașe sunt foarte vigilent si mereu am GoPro cu mine sa filmez momentele din viata unui polițist!
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am respect de alți si știu sa îmi respect colegii si am si studiat la liceul de ingineri securiști unde înveți numa chestii importante cum ar fi legea si codul penal si vreau sa fiu un polisist ca sa schimbe cum tara asta. Fără corupție si fără probleme când îl aveți pe Mirel pe strada! Știu peste 3 limbi ca sa pot sa vorbesc cu alți oameni din alte tari cum ar fii (Romana, Germana, Engleza)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
Calitățile pe care le am acumulat sunt:

Sa trag cu arma (Am experienta pe CSGO)
Sa conduc bine (Am învățat din un joc pe nume Forza)
Respect colegii
Nu accept șpaga
Si tratez oamenii ca a tare!

Member
Va informam ca CV-ul dvs. a fost acceptat. Vă rugăm să contactați echipa noastră de testare pentru a stabili sustinerea testelor de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus