New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:underdog
2.ID In-Game:4327
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Edi dar prieteni si aproape toti ma striga underdog am 15 ani imi place fotbalul sa fac roleplay pe fivem si mai ales sv cel nou pe fiecare zii astept sa termin orele sa ma bag la pc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este ca eu si in realitate vreau sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplaye o scara de la 1 la 10 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Anakonda
2.Prenumele (Personaj):Laur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4327
4.Vechimea în Oraș (Personaj)e aproximativ 3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am fost la liceul militar si dupa am facut facultatea si restul
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu am mai avut niciun job
7.Job Curent (Personaj):Nu am niciun job
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Laur Anakonda am 18 ani si cand eram mic nu aveam bani si vindeam ce aveam prin casa si intro zi au venit 2 baieti mai mari si miau furat din bani pana a aparut politia si ia prins deoarece leam pus piciorul in fata cand au incercat sa fuga
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu am niciun motiv doar ca vreau sa ajut localnici acestui oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt cu nimic diferit deoarece toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1:agilitatea 2:rapizitatea 3:imobilizare imediata 4:vorbitul 5:condusul
1.Numele sau Porecla:underdog
2.ID In-Game:4327
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Edi dar prieteni si aproape toti ma striga underdog am 15 ani imi place fotbalul sa fac roleplay pe fivem si mai ales sv cel nou pe fiecare zii astept sa termin orele sa ma bag la pc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este ca eu si in realitate vreau sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplaye o scara de la 1 la 10 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Anakonda
2.Prenumele (Personaj):Laur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4327
4.Vechimea în Oraș (Personaj)e aproximativ 3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am fost la liceul militar si dupa am facut facultatea si restul
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu am mai avut niciun job
7.Job Curent (Personaj):Nu am niciun job
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Laur Anakonda am 18 ani si cand eram mic nu aveam bani si vindeam ce aveam prin casa si intro zi au venit 2 baieti mai mari si miau furat din bani pana a aparut politia si ia prins deoarece leam pus piciorul in fata cand au incercat sa fuga
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu am niciun motiv doar ca vreau sa ajut localnici acestui oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt cu nimic diferit deoarece toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1:agilitatea 2:rapizitatea 3:imobilizare imediata 4:vorbitul 5:condusul