Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game:5165
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server: 4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Ma numesc Luca am 15 ani, sunt din Bucuresti si imi place sa joc fivem. Pe langa astea practic box de performanta la Rapid
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place stilul de rp si sa ajut lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani (4000h)
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gomez
2.Prenumele (Personaj): Iguslim
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5165
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie - Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc iguslim, la varsta de 4 ani am fost abandonat la orfelinat , acolo eram batut si maltratat dar invatam cel mai bine. Parintii mei au fost nevoiti sa ma abandoneze deoarece au fost bagati la puscarie iar acum ca sa nu ajung ca ei am facut academia de politie pt a fi un om drept in viata
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece sunt un om care respecta foarte bine legea si ajuta lumea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt calm
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt calm, capabil, descurcaret, binevoitor si ajutator

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus