- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Cioata
2.ID In-Game: 850
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50601
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Autodescrierea mi se pare un lucru banal si sunt de parere ca trebuie sa ma cunosti tu ca persoana sa iti dai seama cum sunt.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: nu am o motivatie anume,dar vreau sa incerc si acest rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10 pot spune
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Giovanni
2.Prenumele (Personaj): Castelanno
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 850
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 28 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academie militara+stagiu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): O persoana ambitioasa care a stiut mereu ce isi doreste sa realizeze,destul de calma si cu umorul ridicat pot spune,retin si invat repede si sunt mereu dispus sa invat lucruri noi.Sunt o persoana comunicativa care se integreaza rapid intr un mediu diferit.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta pe care am dobandit o in academie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experienta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Seriozitatea,calmitatea,respectos,intelegator.
2.ID In-Game: 850
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50601
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Autodescrierea mi se pare un lucru banal si sunt de parere ca trebuie sa ma cunosti tu ca persoana sa iti dai seama cum sunt.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: nu am o motivatie anume,dar vreau sa incerc si acest rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10 pot spune
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Giovanni
2.Prenumele (Personaj): Castelanno
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 850
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 28 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academie militara+stagiu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): O persoana ambitioasa care a stiut mereu ce isi doreste sa realizeze,destul de calma si cu umorul ridicat pot spune,retin si invat repede si sunt mereu dispus sa invat lucruri noi.Sunt o persoana comunicativa care se integreaza rapid intr un mediu diferit.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta pe care am dobandit o in academie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experienta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Seriozitatea,calmitatea,respectos,intelegator.