Secțiune navigare

CV- Georgescu Carduleanu-Politia Romana

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:seeyutzu
2.ID In-Game:5629
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50705
5.Orele Jucate pe Server:c am vreo 2 5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Is din craiova dar traiesc in anglia de 5 ani , is student de IT la colegiu si cant la pian
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):am loat o pauza timp de un an dar inca mai am experienta
9.Experiența în Roleplay:destul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):bine inteles

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Georgescu
2.Prenumele (Personaj):Carduleanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5629
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Nu mai tin minte
5.Scolarizare (Personaj):necunoscut
6.Joburi Anterioare (Personaj):doar fermier
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): is nou in oras si as vrea sa imi re-traiesc viata ca la inceput
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:inafara ca acest oras chiar are nevoie de membri competeti chiar as vrea sa fiu de ajutor al orasului prin oprirea greselelor facute de civil adica trecere pe rosu , condus pe contrasens si asa , fiindca is multi care fac/au facut asta .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Mai activ si pus pe treaba as zice
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane: Conduc excelent in anumite cazuri , stiu sa respect civili in orice puncte de vedere " depinde de gravitatie " , pot pilota elicopteru la perfectie , trag destul de ok si stiu de a sactiona in mod corect civili ce nu respecta regulire de cilculatie.

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus