Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Fervex
2.ID In-Game:329
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(in 17 zile fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt Fervex si sunt o fire motiva si foarte de treaba , imi place sa practic fotbalul in timpul liber si sa ma joc pe calculator ,uneori ma enervez repede , nu imi plac glumele de prost gust si prieteni falși.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ma alatur Departamentului de Politie pentru a ajuta cetateni cu orice si pentru a imi face datoria in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si 6 luni
9.Experiența în Roleplay:Sporesc rp ul si stiu sa fac roleplay foarte bine.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Fervex
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):329
4.Vechimea în Oraș (Personaj):-
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Fervex Bujie si am o varsat de 18 ani, am absolvit liceul militar din LosHaos si acum ma indrept spre job-ul vieti mele , adica Politia , de mic imi doresc sa devin un politist pentru a ajuta cetateni si patria romană , dar acum cred in mine ca pot intra.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte motivat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Foarte rapid.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios, intelegator , pașnic, om care isi face treaba si foarte calm

Member
Buna seara, tin sa va informez că CV-ul dvs a fost acceptat cu 1/3, va asteptam la secția din paleto sau un apel la politie si spuneti ca doriti un tester.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus