- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Fervex
2.ID In-Game:329
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(in 17 zile fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt Fervex si sunt o fire motiva si foarte de treaba , imi place sa practic fotbalul in timpul liber si sa ma joc pe calculator ,uneori ma enervez repede , nu imi plac glumele de prost gust si prieteni falși.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ma alatur Departamentului de Politie pentru a ajuta cetateni cu orice si pentru a imi face datoria in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si 6 luni
9.Experiența în Roleplay:Sporesc rp ul si stiu sa fac roleplay foarte bine.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fervex
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):329
4.Vechimea în Oraș (Personaj):-
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Fervex Bujie si am o varsat de 18 ani, am absolvit liceul militar din LosHaos si acum ma indrept spre job-ul vieti mele , adica Politia , de mic imi doresc sa devin un politist pentru a ajuta cetateni si patria romană , dar acum cred in mine ca pot intra.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte motivat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Foarte rapid.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios, intelegator , pașnic, om care isi face treaba si foarte calm
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Fervex
2.ID In-Game:329
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(in 17 zile fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt Fervex si sunt o fire motiva si foarte de treaba , imi place sa practic fotbalul in timpul liber si sa ma joc pe calculator ,uneori ma enervez repede , nu imi plac glumele de prost gust si prieteni falși.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ma alatur Departamentului de Politie pentru a ajuta cetateni cu orice si pentru a imi face datoria in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si 6 luni
9.Experiența în Roleplay:Sporesc rp ul si stiu sa fac roleplay foarte bine.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fervex
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):329
4.Vechimea în Oraș (Personaj):-
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Fervex Bujie si am o varsat de 18 ani, am absolvit liceul militar din LosHaos si acum ma indrept spre job-ul vieti mele , adica Politia , de mic imi doresc sa devin un politist pentru a ajuta cetateni si patria romană , dar acum cred in mine ca pot intra.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte motivat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Foarte rapid.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios, intelegator , pașnic, om care isi face treaba si foarte calm