New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Slizix
2.ID In-Game: 4715
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50611
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salutare!Imi place sa ma joc FiveM si sa socializez.Sunt o persoana calma , gandesc repede cand sunt in situatii dificile.Sunt o persoane foarte caterinca si glumeata dar cand trebuie sa fiu serios sunt serios .Sunt foarte punctual Sunt dornic sa ajut pe toata lumea , imi place sa respect, sunt respectuos fata de gradele mari , sunt de asemena un bun ascultator.Sunt un pasionat al limbilor straine , am doua bilingvuri luate (Engleza si Franceza) , vorbesc destul de bine Franceza pentru ca sunt pe profil Stiinte Ale Naturii pe partea de Franceza. Peace!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa mentin orasul curat de infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 Ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Eduardo
2.Prenumele (Personaj):Garcia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4715
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Inainte de furtuna - 200 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie, liceul militar.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Bodyguard la oamenii de valoare ai orasului.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eduardo a fost un baiat cuminte. La scoala asculta pe toata lumea , la fel si la liceu.Cand a ajuns sa dea bacul , el l-a luat din prima cu media 9,83. Visul lui era sa devina cadet , dar stia ca prima data trebuia sa faca academia de politie. A fost primul acceptat in academie , acesta a fost promovat foarte repede la gradul de Sub-Inspector. La varsta de 22 de ani , a ajuns sa se poata infiltra in organizatii mafiote , iar cu ajutorul politiei a reusit sa distruga o organizatie numita "Bratva".
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Integrare rapida , comunicare buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Maturitatea.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Inteligenta , Perseverenta , Ambitia , Maturitatea , Felul de gandire.
1.Numele sau Porecla: Slizix
2.ID In-Game: 4715
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50611
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salutare!Imi place sa ma joc FiveM si sa socializez.Sunt o persoana calma , gandesc repede cand sunt in situatii dificile.Sunt o persoane foarte caterinca si glumeata dar cand trebuie sa fiu serios sunt serios .Sunt foarte punctual Sunt dornic sa ajut pe toata lumea , imi place sa respect, sunt respectuos fata de gradele mari , sunt de asemena un bun ascultator.Sunt un pasionat al limbilor straine , am doua bilingvuri luate (Engleza si Franceza) , vorbesc destul de bine Franceza pentru ca sunt pe profil Stiinte Ale Naturii pe partea de Franceza. Peace!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa mentin orasul curat de infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 Ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Eduardo
2.Prenumele (Personaj):Garcia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4715
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Inainte de furtuna - 200 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie, liceul militar.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Bodyguard la oamenii de valoare ai orasului.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eduardo a fost un baiat cuminte. La scoala asculta pe toata lumea , la fel si la liceu.Cand a ajuns sa dea bacul , el l-a luat din prima cu media 9,83. Visul lui era sa devina cadet , dar stia ca prima data trebuia sa faca academia de politie. A fost primul acceptat in academie , acesta a fost promovat foarte repede la gradul de Sub-Inspector. La varsta de 22 de ani , a ajuns sa se poata infiltra in organizatii mafiote , iar cu ajutorul politiei a reusit sa distruga o organizatie numita "Bratva".
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Integrare rapida , comunicare buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Maturitatea.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Inteligenta , Perseverenta , Ambitia , Maturitatea , Felul de gandire.
Ultima editare: