Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Pedrino
2.ID In-Game: 12575
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50701
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):+70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , numele meu este Edi iar prietenii imi spun din clasa a 5 a Pedro sau Pedrino , imi place sa ma joc ft mult pe calculator, fac kickboxing de performanta si sunt o fire foarte calma .Am 17 ani , impliniti foarte recent .Sunt o fire sociabila ,amuzanta si inteligenta . Ma joc pe zi intre 3-10 ore ,depinde cat timp am .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa incerc ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am acumulat o perioada de 5 ani cred , 2000+ ore de fivem
9.Experiența în Roleplay:10/10 , faceam roleplay cu AndreiRO .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da, sunt constient .

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gavana
2.Prenumele (Personaj):pedro
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12575
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 70 si ceva de luni
5.Scolarizare (Personaj):Bac luat, academia de politie terminata
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ospatar
7.Job Curent (Personaj):nu am inca
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua! Ma numesc Pedrino Gavana si vreau sa ma alatur departamentului de politie ,doarece vad in fiecare zi doar infractori si cred ca, cu abilitatile mele foarte bune de a prinde infractorii , mai exact ca am facut timp de 5 ani kickboxing , va pot ajuta mai repede . Cand am fost mic am trait in saracie ,dar biserica si familia m a ajutat sa fiu omul de acum , sper sa ajung un om mare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Seriozitatea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Maturitatea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 Gandesc foarte repede in momente dificile
2nu ma panichez in momente dificile
3alerg foarte repede
4 conduc foarte bine
5 sunt un geniu cand e vorba de a prinde un infractor

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Ultima editare:
Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus