Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Nic
2.ID In-Game: 18399
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc nic sunt din timisoara si imi place sa ma joc jocuri pe pc competitive si ca sa ma relaxez intru pe fivem sa fac roleplay, in mare parte ies pe afara cu prieteni dar am si timp sa fac roleplay si sa petrec timp pe fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mi se pare o factiune buna pentru roleplay de calitate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc fivem inca de la varsta frageda de 9 ani iar la 10 ani am fost pt prima data intr-o mafie pe atom romania
9.Experiența în Roleplay: Am foarte multe experiente atat neplacute cat si placute
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Imi asum tot

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Tractor
2.Prenumele (Personaj): Niculescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 18399
4.Vechimea în Oraș (Personaj): In orasul haos de 22 de ani iar varsta mea e 55 de ani
5.Scolarizare (Personaj): - Liceul militar de la alba iulia si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): De-a lungul a 22 de ani in oras am fost Postas, sofer de autobuz si miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Niculescu Tractor din orasul Haos, sunt foarte serios si pus pe treaba, nu am copii iar sotia mea a divortat de mine dar asta nu ma afectat prea mult si continui sa trec prin provocarile vieti fara sa ma uit inapoi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru departamentul de politie din cauza atitudini mele si disciplinei care consider ca ma vor face un politist de calitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om matur cu varsta de 55 de ani pregatit de orice.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț iei Romane?:
Sunt foarte bun la tras
COnduc foarte bine
Sunt bun la negociat
Sunt specializat in dezamorsarea bombelor
Stiu sa dau primul ajutor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus