- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Nenu ( Nume Cilighidreanu Ionut-Adrian)
2.ID In-Game: 3154
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50402.
5.Orele Jucate pe Server: 4 momentan.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana destul de matura, activa, practic fotbalul profesionist si antrenez copii in acelasi domeniu, la fotbal. Stiu sa glumesc cand e de glumit, stiu sa fiu serios cand e de seriozitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In realitate, merg pe acelasi domeniu si cred ca am cunostinta de cauza.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc de la 15 ani, deci vreo 4 ani si.
9.Experiența în Roleplay: Foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord cu aboslut tot ce e mai sus.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Nenu
2.Prenumele (Personaj): Crystal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3154
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Gunoier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nenu Crystal, de cand m-am nascut am fost invatat de parinti sa muncesc cinstit indiferent de situatie, ca voi ramane bogat sau sarac, de asta am ales sa ma alatur academiei de politie pentru a reduce din infractiuni impreuna cu colegii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nicio diferenta, toti suntem egali mai mult sau mai putin !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?: Cinci calitati de ale mele care cred eu ca m-ar recomanda sunt ca stiu sa trag foarte bine, am o fluenta in a vorbi cu cineva, stiu sa scot de la o persoana tot ce am nevoie, conduc destul de bine pentru cazuri speciale si ma inteleg foarte bine cu persoanele din jurul meu.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Nenu ( Nume Cilighidreanu Ionut-Adrian)
2.ID In-Game: 3154
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50402.
5.Orele Jucate pe Server: 4 momentan.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana destul de matura, activa, practic fotbalul profesionist si antrenez copii in acelasi domeniu, la fotbal. Stiu sa glumesc cand e de glumit, stiu sa fiu serios cand e de seriozitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In realitate, merg pe acelasi domeniu si cred ca am cunostinta de cauza.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc de la 15 ani, deci vreo 4 ani si.
9.Experiența în Roleplay: Foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord cu aboslut tot ce e mai sus.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Nenu
2.Prenumele (Personaj): Crystal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3154
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Gunoier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nenu Crystal, de cand m-am nascut am fost invatat de parinti sa muncesc cinstit indiferent de situatie, ca voi ramane bogat sau sarac, de asta am ales sa ma alatur academiei de politie pentru a reduce din infractiuni impreuna cu colegii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nicio diferenta, toti suntem egali mai mult sau mai putin !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?: Cinci calitati de ale mele care cred eu ca m-ar recomanda sunt ca stiu sa trag foarte bine, am o fluenta in a vorbi cu cineva, stiu sa scot de la o persoana tot ce am nevoie, conduc destul de bine pentru cazuri speciale si ma inteleg foarte bine cu persoanele din jurul meu.