Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Nenu ( Nume Cilighidreanu Ionut-Adrian)
2.ID In-Game: 3154
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50402.
5.Orele Jucate pe Server: 4 momentan.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana destul de matura, activa, practic fotbalul profesionist si antrenez copii in acelasi domeniu, la fotbal. Stiu sa glumesc cand e de glumit, stiu sa fiu serios cand e de seriozitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In realitate, merg pe acelasi domeniu si cred ca am cunostinta de cauza.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc de la 15 ani, deci vreo 4 ani si.
9.Experiența în Roleplay: Foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord cu aboslut tot ce e mai sus.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Nenu
2.Prenumele (Personaj): Crystal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3154
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Gunoier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nenu Crystal, de cand m-am nascut am fost invatat de parinti sa muncesc cinstit indiferent de situatie, ca voi ramane bogat sau sarac, de asta am ales sa ma alatur academiei de politie pentru a reduce din infractiuni impreuna cu colegii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nicio diferenta, toti suntem egali mai mult sau mai putin !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?: Cinci calitati de ale mele care cred eu ca m-ar recomanda sunt ca stiu sa trag foarte bine, am o fluenta in a vorbi cu cineva, stiu sa scot de la o persoana tot ce am nevoie, conduc destul de bine pentru cazuri speciale si ma inteleg foarte bine cu persoanele din jurul meu.

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus