Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Alexu
2.ID In-Game: 238
3.Vârsta (Minim 15 ani): 21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50211
5.Orele Jucate pe Server: Maxim 2 ore.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare, ma numesc Alex, prietenii imi spun Alexu, singur la parinti, am crescut departe de casa, am avut-o copilarie grea, dar am reusit sa trec peste si sa devin ceva/cineva mai bun. In timpul liber imi lucrez corpul/imi petrec timp cu familia sau cu prietenii, sunt destul de linistit, o fire calma si respectoasa cu cine merita. Nu sunt genul sa sar primul la bataie, dar nici uitmul, dupa cum am spus, sunt chill cu cine merita, cine o cauta cu mine, n-o sa fie bine pentru el, fiecare persoana are o limita. Limita mea este cand sunt luat peste un picior de minus respect si caterinca proasta fara rost. Bun, ca am acesta am fost eu, stiu ca e cam putin, dar sper sa aflati despre mine mai multe cand vom fi colegi cat si OOC, dar si IC.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa incerc sa vad, ce s-a schimbat dupa wipe-ul acordat, vreau sa vad daca s-a schimbat lumea de pe aceasta comunitate, sau e la fel cu persoane sub 12 ani in Diicot/SIAS.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am inceput sa ma joc FiveM inapoi in 2017, dar cu pauza pana in prezent.
9.Experiența în Roleplay: estul de mare, parerea mea, am reusit sa fac multe RP-uri de calitate in toti acesti ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, desigur.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Reyes
2.Prenumele (Personaj):Chaos

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):238 CNP actual - 25019 fost CNP
4.Vechimea în Oraș (Personaj):300-350 de luni, m-am mutat in oras in 2022, prin 2023 m-am intors inapoi din Tenerife.
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - am lucrat sub acoperie in ultimul an ca membru in organizatie Crips-Vagos pana in momentul in care am fost descoperit si aproape ca am fost ucis. Acesta este motivul de ce am disparut in Tenerife pentru uitmele luni.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ofiter sub acoperie ca un membru de gang. Pilot de elicopter pentru Diicot/SIAS
7.Job Curent (Personaj):Momentan nu lucrez, astept sa ma intorc in fortele speciale din Politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Reyes Chaos 26, crescut intr-o familie de Militari, cu 2 frati pe langa el, el fiind cel mai mic si totusi singurul in viata, ambii frati au murit in Razboiul din Afganistan in 2017, asadar o decis sa faca ceva cu viata lui, fiind student la medicina, voia ceva mai important, asadar a reusit sa-se inscrie in Academie si sa treaca la o etapa mai inalta. Identitatea pe care a avut-o s-a ars inacelasi timp cand aproape era sa fie ucis de liderul Crips Double O.Gs. Asa ca CNP-ul o fost modifcat cat si numele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am facut parte din brigada sub acoperie, vreau sa ma intorc unde mi-e locul. Si cred ca sunt pregatit pentru munca.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Fiecare are sansa lui, dar cred ca merit mai mult deoarece am experinta in acest domeniu.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Atent la detalii, puternic fizic cat si mental. Peste 1500 de ore de pilotaj, expert in arme de foc, cat si arme albe. Cunostinte in lumea a gangurilor/toate felurile de ilegalitati.

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandule că doriți un tester

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus