Secțiune navigare

(CV) APLICATIE POLITIE ROMANA-ID 641

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Sebi
2.ID In-Game:641
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server:7.2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Sebi, imi place foarte mult sa ies afara cu pretenii si sa dau petarde. Imi place foarte mult sa ma joc pe cel mai tare sv din romania care este Haos Romania Roleplay. Invat foarte bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Nu lucara cu banii murdari cand sunt si curati. Adica nu fii mafiot sa omori pe cineva. cand poti sa fii un politist sa salvezi pe cineva.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:Eu consider ca experienta mea in roleplay este de nota 10, poate unii m-ar contrazice,dar asta este parerea mea.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Normal, sunt foarte constient.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ow
2.Prenumele (Personaj):Shadow
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):641
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200 de luni fara wipe
5.Scolarizare (Personaj):12 clase plus facultate plus master in medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoir, fermier, pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Shadow, de cand eram mic ma jucam dea politistii si hotii. Varul meu cu fratele meu erau hoti si jefuiau portofelul lui tata, chiar daca nu prea avea el cascaval, noi tot ne jucam. Aveam un pistol castigtat la pufuleti, chiar daca eram singur in echipa, tot castigam mereu. Si de atunci imi doresc sa fiu politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte motivat de ce vreau sa fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa conduc excelent si sunt foarte prietenos.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Sunt prietenos, intelegator, trag foarte bine, stiu sa fac drifturi si sa conduc excelent.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus