New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: D4Nn1
2.ID In-Game: 6156
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50906
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Un baiat simplu caruia ii place sa se joace. Rp-ul este unul dintre partile mele favorite, avand posibilitatea de a crea diferite scenarii. Sunt creativ, am cei 7 ani de acasa si sunt o fire calma. Ca si minus urasc nesimtirea si ma enervez destul de usor cand vine vorba de aceasta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorinta de a mentine ordinea publica printre delicventi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2k h
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Daniel
2.Prenumele (Personaj): Volovski
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 6156
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Paznic
7.Job Curent (Personaj): Sunt in cautare
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in provincia orasului Haos, unde totul era asemanator cu un batalion. Ilegalitatile erau la ordinea zilei, iar coruptia era peste tot. Pe toata perioada dezvoltarii mele am dorit sa simt ca fac o schimbare. Am tras tare si am invatat incet, incet din cartile imprumutate de la persoanele pline cu bani. De la moartea tatalui meu am facut un juramant sa scap de oamenii fara scrupule si ii aduc la raspundere pe cei ce fac ilegalitati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Anii de antrenament si de pura dorinta ma fac sa incerc din rasputeri sa imi ating obiectivul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Determinarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -Starea fizica
- Cunoasterea
- Intelegerea
-Determinarea
-Amicitatea
1.Numele sau Porecla: D4Nn1
2.ID In-Game: 6156
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50906
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Un baiat simplu caruia ii place sa se joace. Rp-ul este unul dintre partile mele favorite, avand posibilitatea de a crea diferite scenarii. Sunt creativ, am cei 7 ani de acasa si sunt o fire calma. Ca si minus urasc nesimtirea si ma enervez destul de usor cand vine vorba de aceasta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorinta de a mentine ordinea publica printre delicventi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2k h
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Daniel
2.Prenumele (Personaj): Volovski
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 6156
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Paznic
7.Job Curent (Personaj): Sunt in cautare
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in provincia orasului Haos, unde totul era asemanator cu un batalion. Ilegalitatile erau la ordinea zilei, iar coruptia era peste tot. Pe toata perioada dezvoltarii mele am dorit sa simt ca fac o schimbare. Am tras tare si am invatat incet, incet din cartile imprumutate de la persoanele pline cu bani. De la moartea tatalui meu am facut un juramant sa scap de oamenii fara scrupule si ii aduc la raspundere pe cei ce fac ilegalitati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Anii de antrenament si de pura dorinta ma fac sa incerc din rasputeri sa imi ating obiectivul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Determinarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -Starea fizica
- Cunoasterea
- Intelegerea
-Determinarea
-Amicitatea