Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
--- Informatii OOC ---

Numele sau porecla:Ryan
ID in-game:243
Vârsta (minim 15):17
Primele 5 cifre din CNP (IRL):50903
Orele jucate pe server (minim 70):67
Descriere personală (minim 50 cuvinte):Sunt Ryan si m-am nascut in bucuresti sunt de origine sarba si de mic am vrut sa devin politist pentru ca mi a placut sa prind infarctori si vreau sa ajut Tara romaneasca sa prind infractori, O sa fiu un politist foarte bun cat si pe tras cat si pe condus.
Din ce factiuni ai mai facut parte?:Bodyguard
Ai citit regulamentul Poliției Române?:pR-MAFIA
De cât timp joci FiveM?:3 ani
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
--- Informatii IC ---

Numele:Sidloschi
Prenumele:Ryan
Vârsta:20
Codul Numeric Personal:6467
Vechimea in oras:67 de luni
Scolarizare:academia Politia Romana
Ocupatii anterioare:Bodyguard
Ocupatie curentă:Taxi
Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc Ryan si m am nascut in serbia si am venit in Romania la 2 ani dupa nasterea mea,tata a fost omorat de niste infractori si vreau sa ii prind ca sa imi iau razbunarea si sa ajut politia romana cu urgente,Si de la 10 ani mi-am dorit sa devin politist.
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?:pentru ca respect gradele m ai mari si sunt foarte bun sa trag cu arma si de ales sa conduc.
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?:Nu exista diferente catre cilalti, adica suntem toti egali.
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:Am experienta la trasul cu arma si stiu sa conduc bine,sunt atletic pot alerga foarte mult,si nu obosesc repede,am tras si de fiare.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus