Secțiune navigare

(CV) Aplicatie POLITIA ROMANA

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Envy
2.ID In-Game: 2474
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 70806
5.Orele Jucate pe Server: 4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Envy, am 15 ani si locuiesc in Republica Moldova. Am multi prieteni si o familie de aur. Sunt respectuos si prietenos cu absolut toata lumea(aproape). Doresc sa intru in Politia Romana deoarece cred ca m-as pricepe. Acesta sunt eu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place si doresc sa ajut organele de Politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 luni
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): CONFIRM 100%

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Cristi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2474
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Armata,
Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan”
6.Joburi Anterioare (Personaj): Asistent Medical, Ucenic in Mecanici
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Cristi, am 21 de ani, si doresc sa fac parte din Politia Romana. Sunt nascut in Los Haos, dar de curand m-am mutat in Paleto, cu sotia mea, si cu baiatul meu care a implinit 6 ani. Am calitatile necesare pentru a fi un organ al legii, si cred ca eu pentru asta m-am nascut, sa ajut legea si sa fac totul egal
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt increzut, sunt neînfricat si sunt un bărbat adevarat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Curajos si apt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Capabil, Inalt, Puternic, Experimentat si doritor.

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus