- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:RDB (Robert)
2.ID In-Game:6115
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:am aplicat in primele 3 sapt.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Robert si am aflat de fiveM acum 3 ani de zile de atunci acest joc este unul dintre Jocurile mele favorite de Haos Romania Am aflat acum un an iar de atunci am vrut sa joc pe server asa ca am facut-o nu sunt tipul de om care merge la petreceri,aglomeratii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 Ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Iorga
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6115
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aveam 100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia M.A.I
6.Joburi Anterioare (Personaj):
7.Job Curent (Personaj):
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut Sunt Alexandru iar intr-o zi pe cand eram politist am auzit o explozie(WIPE) si nu am mai vazut nimic m-am trezit dupa putin timp dar nu imi aduceam aminte nimic dupa ceva timp mi-am revenit si mi-am adus aminte ca lucram un job cu pistol am luat fiecare job la rand cu pistol dar cel mai palpitant mi s-a parut Politia Romana asa ca am spus sa ma inscriu deoarece vreau sa fac si un bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Experiente anterioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa trag si sa conduc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Am precizat si mai sus, stiu sa trag, sa conduc, sa ascult adica sa fiu cooperativ, sunt rapid, pot sa trec prin aproape orice situatie
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:RDB (Robert)
2.ID In-Game:6115
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:am aplicat in primele 3 sapt.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Robert si am aflat de fiveM acum 3 ani de zile de atunci acest joc este unul dintre Jocurile mele favorite de Haos Romania Am aflat acum un an iar de atunci am vrut sa joc pe server asa ca am facut-o nu sunt tipul de om care merge la petreceri,aglomeratii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 Ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Iorga
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6115
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aveam 100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia M.A.I
6.Joburi Anterioare (Personaj):
7.Job Curent (Personaj):
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut Sunt Alexandru iar intr-o zi pe cand eram politist am auzit o explozie(WIPE) si nu am mai vazut nimic m-am trezit dupa putin timp dar nu imi aduceam aminte nimic dupa ceva timp mi-am revenit si mi-am adus aminte ca lucram un job cu pistol am luat fiecare job la rand cu pistol dar cel mai palpitant mi s-a parut Politia Romana asa ca am spus sa ma inscriu deoarece vreau sa fac si un bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Experiente anterioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa trag si sa conduc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Am precizat si mai sus, stiu sa trag, sa conduc, sa ascult adica sa fiu cooperativ, sunt rapid, pot sa trec prin aproape orice situatie
Ultima editare: