Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Apatinio
2.ID In-Game:3164
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50862
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):27.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana dedicata cu simtul umorului , sunt dispus sa fac si compromisuri in cazul unor situatii si ma pot adapta pentru fiecare persoana.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa fac roleplay de calitate si sa imi ocup timpul pe server cu rezolvarea apelurilor si interactiunea cu ceilalti playeri.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 300 de ore
9.Experiența în Roleplay: am jucat pe mai multe servere si am invatat sa imi imbunatatesc roleplay ul asa ca pot spune ca sunt deja la un nivel mediu-avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm intelegerea nerespectarii regulilor si ordinelor ca duce la sanctiuni sau eliminare.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Apela
2.Prenumele (Personaj): Apatinio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3164
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 de luni
5.Scolarizare (Personaj): colegiul national pedagogic - academia de politie Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): livrator tasty eats
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana cu un devotament in toate interesele mele , sunt capabil sa muncesc in echipa cu posibil viitorii mei colegi, pot da dovada de seriozitate in timpul programului de munca si pot arata dovada pregatirilor mele inca de la inceput.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: visez de mic la acest post si m am pregatit din avans pentru asta .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali, nu ma consider diferit dar pot arata ca sunt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-sunt un bun ascultator
-am abilitati psihologice
-am rabdare
-sunt implicat in ceea ce fac
-sunt fost sportiv de performanta

Ultima editare:
Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus