New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Maks
2.ID In-Game:3900
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):sunt din Republica Moldova dar pot dovedi
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Maks sunt un baiat talentat prietenos imi plac multe sporturi dar cel mai preferat sport este footbal sunt de mic pasionat de jocuri online am 4 ani de lupte martiale si 3 de footbal am multi prieteni de incredere care ma ajuta la tot si la toate sunt mereu alaturi de mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc de mic sa devin politist si cred ca voi reusi sa devin
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:Avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj)opa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3900
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2000 ore
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi si anjajat la firma
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc marius sunt un barbat de nota 10 prietenii ma considera un prieten bun si prietenos am studiat la academia de politie de mic am vrut sa fiu politist si cred ca se va indeplini dorinta sunt si voi fi un om care va lupta pentru dreptate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm cu oamenii si am experienta in acest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt un om care gandeste si intelept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț:Sunt bun la condus sunt rezistent si om cu cap inot bine si sunt si pilot
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Maks
2.ID In-Game:3900
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):sunt din Republica Moldova dar pot dovedi
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Maks sunt un baiat talentat prietenos imi plac multe sporturi dar cel mai preferat sport este footbal sunt de mic pasionat de jocuri online am 4 ani de lupte martiale si 3 de footbal am multi prieteni de incredere care ma ajuta la tot si la toate sunt mereu alaturi de mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc de mic sa devin politist si cred ca voi reusi sa devin
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:Avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj)opa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3900
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2000 ore
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi si anjajat la firma
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc marius sunt un barbat de nota 10 prietenii ma considera un prieten bun si prietenos am studiat la academia de politie de mic am vrut sa fiu politist si cred ca se va indeplini dorinta sunt si voi fi un om care va lupta pentru dreptate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm cu oamenii si am experienta in acest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt un om care gandeste si intelept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț:Sunt bun la condus sunt rezistent si om cu cap inot bine si sunt si pilot