Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Dani
2.ID In-Game:4472
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50711
5.Orele Jucate pe Server:12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,numele meu este Dani am 16 ani sunt din judetul Olt sunt un copil matur care in timpul liber se ocupa cu Vanatoarea si Agricultura
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pai imi place foarte mult meseria de politist si vreau sa ma simt ca un politist fiindca pe acest server se face roleplay ca politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: Pot spune ca ma pricep foarte bine la RolePlay stiu regulamentul bine si sunt in stare de un roleplay complex
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur ca da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gica
2.Prenumele (Personaj):Gicanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4472
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul Tehnologie Liviu Rebreanu cu, calificare de Automatician
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Pescar,Sofer de Autobuz
7.Job Curent (Personaj):Sofer de Autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,numele meu este Gica Gicanu provin dinntr-un sat uitat de lume dar am zis ca nu vreau sa fiu un Taran asa ca am tras sa invat ,am luat bacul si cu greu m-am mutat in oras primele luni mi-a fost foarte greu deoarece nu aveam nici ce sa mananc dar am tras tare si pot zice ca am reusit cat de cat sa nu fiu muritor de foame
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pai sunt un baiat destept cu rabdare de fier imi place sa ajut oamenii si sa le explic ce au gresit cu cea mai mare blandete
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem perfecti nu vreau sa fiu dusmanit pntru diferente
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Rabdator,saritor,destept,bun in situatii puse sub presiune,un talent bun de a explica

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus