New member
- Subiect Autor
model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei Suciu
2.ID In-Game:1591
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 si 9 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu am
5.Orele Jucate pe Server:8 dar inainte de wipe 500+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei si practic box imi place sa joc foarte mult fivem nu suport trolu si imi plac roleplayurile de calitate cred ca merit o incercare chiar daca nu am varsta necesara pot dovedii multe dar nu mereu e tot perfect. SI imi place sa imi petrec mult timp afara cu prietenii mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ma indrept spre un roleplay cat mai calitativ si sa apar los haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: am o experienta mare pe multe servere greu de intrat dar cea mai mare pe haos inainte de wipe ma jucam 6-9 pe zi
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): CHELIE BUTELIE
2.Prenumele (Personaj):Butelie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1591
4.Vechimea în Oraș (Personaj):8 luni dar inainte de tornada 500 +
5.Scolarizare (Personaj): liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier,fermier
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Chelie si provin dintr-o familie normala mama muncea infirmiera la spital si tata ce apuca si eu invatam pentru a lua note bune sa imi fac parintii mandrii pana cand am vazut ca academia de politie cauta noi posturi imediat ma-m dus si am facut scoala necesara si dupa am dat probele sportive pe care le-am admis cu brio dar tata imi spunea sa nu ma duc in M.A.I DAR EU IMI DOREAM ASA CA MI-AM FACUT BAGAJU SI AM PLECAT MAMA ERA MANDRA DE REUSITA.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: CRED DOAR ADEVARU
10.Diferențiere față de Alți Candidați: MOTIVATIA
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:CONDUS, PILOTAT, TRAS , VORBITUL CALM, SI ASCULTAREA
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei Suciu
2.ID In-Game:1591
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 si 9 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu am
5.Orele Jucate pe Server:8 dar inainte de wipe 500+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei si practic box imi place sa joc foarte mult fivem nu suport trolu si imi plac roleplayurile de calitate cred ca merit o incercare chiar daca nu am varsta necesara pot dovedii multe dar nu mereu e tot perfect. SI imi place sa imi petrec mult timp afara cu prietenii mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ma indrept spre un roleplay cat mai calitativ si sa apar los haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: am o experienta mare pe multe servere greu de intrat dar cea mai mare pe haos inainte de wipe ma jucam 6-9 pe zi
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): CHELIE BUTELIE
2.Prenumele (Personaj):Butelie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1591
4.Vechimea în Oraș (Personaj):8 luni dar inainte de tornada 500 +
5.Scolarizare (Personaj): liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier,fermier
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Chelie si provin dintr-o familie normala mama muncea infirmiera la spital si tata ce apuca si eu invatam pentru a lua note bune sa imi fac parintii mandrii pana cand am vazut ca academia de politie cauta noi posturi imediat ma-m dus si am facut scoala necesara si dupa am dat probele sportive pe care le-am admis cu brio dar tata imi spunea sa nu ma duc in M.A.I DAR EU IMI DOREAM ASA CA MI-AM FACUT BAGAJU SI AM PLECAT MAMA ERA MANDRA DE REUSITA.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: CRED DOAR ADEVARU
10.Diferențiere față de Alți Candidați: MOTIVATIA
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:CONDUS, PILOTAT, TRAS , VORBITUL CALM, SI ASCULTAREA