Secțiune navigare

CV ANGAJARE POLITIA ROMANA CHELIE BUTELIE ANDREI

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei Suciu
2.ID In-Game:1591
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 si 9 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu am
5.Orele Jucate pe Server:8 dar inainte de wipe 500+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei si practic box imi place sa joc foarte mult fivem nu suport trolu si imi plac roleplayurile de calitate cred ca merit o incercare chiar daca nu am varsta necesara pot dovedii multe dar nu mereu e tot perfect. SI imi place sa imi petrec mult timp afara cu prietenii mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ma indrept spre un roleplay cat mai calitativ si sa apar los haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: am o experienta mare pe multe servere greu de intrat dar cea mai mare pe haos inainte de wipe ma jucam 6-9 pe zi
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): CHELIE BUTELIE
2.Prenumele (Personaj):Butelie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1591
4.Vechimea în Oraș (Personaj):8 luni dar inainte de tornada 500 +
5.Scolarizare (Personaj): liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier,fermier
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Chelie si provin dintr-o familie normala mama muncea infirmiera la spital si tata ce apuca si eu invatam pentru a lua note bune sa imi fac parintii mandrii pana cand am vazut ca academia de politie cauta noi posturi imediat ma-m dus si am facut scoala necesara si dupa am dat probele sportive pe care le-am admis cu brio dar tata imi spunea sa nu ma duc in M.A.I DAR EU IMI DOREAM ASA CA MI-AM FACUT BAGAJU SI AM PLECAT MAMA ERA MANDRA DE REUSITA.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: CRED DOAR ADEVARU
10.Diferențiere față de Alți Candidați: MOTIVATIA
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:CONDUS, PILOTAT, TRAS , VORBITUL CALM, SI ASCULTAREA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus